Buffalo chilli

l foto: M&F

Buffalo chilli

SUROVINY

  • 500 g pomletého (alebo na drobné kúsky pokrájaného) hovädzieho zadného
  • 1 pokrájaná cibuľa
  • 3 podrvené strúčiky cesnaku (alebo 1/4 čajovej lyžičky cesnakového prášku)
  • 500 g ošúpaných a pokrájaných paradajok
  • 500 g hnedej fazule (vopred namočenej)
  • 4 dcl paradajkovej šťavy
  • 1–2 čajové lyžičky chilli
  • 1/2 čajovej lyžičky pomletej rasce

POSTUP

Na teflónovej panvici orestujte mäso. Keď mäso zhnedne pridajte cibuľu a cesnak a restujte spolu ešte cca 2 minúty. Pridajte zvyšné ingrediencie, podlejte vodou a varte 1–2 hodiny. Podávajte s celozrnným chlebom.

1 porcia obsahuje: 348 kalórií, 36 g bielkovín, 37 g sacharidov, 6 g tuku.