Buffalo chilli
l foto: M&F
SUROVINY
- 500 g pomletého (alebo na drobné kúsky pokrájaného) hovädzieho zadného
- 1 pokrájaná cibuľa
- 3 podrvené strúčiky cesnaku (alebo 1/4 čajovej lyžičky cesnakového prášku)
- 500 g ošúpaných a pokrájaných paradajok
- 500 g hnedej fazule (vopred namočenej)
- 4 dcl paradajkovej šťavy
- 1–2 čajové lyžičky chilli
- 1/2 čajovej lyžičky pomletej rasce
POSTUP
Na teflónovej panvici orestujte mäso. Keď mäso zhnedne pridajte cibuľu a cesnak a restujte spolu ešte cca 2 minúty. Pridajte zvyšné ingrediencie, podlejte vodou a varte 1–2 hodiny. Podávajte s celozrnným chlebom.
1 porcia obsahuje: 348 kalórií, 36 g bielkovín, 37 g sacharidov, 6 g tuku.