Losos s avokádom, čili a grapefruitom

l foto: M&F Filety z lososa osoľte a okoreňte. Grapefruity ošúpte, rozoberte ich na mesiačiky a očistite od bielej šupky. Šťavu, ktorá z nich vytečie, zachyťte do nádobky. Podobne očistite aj limetky. Dve z nich pokrájajte na drobno. Z tretej limetky vytlačte šťavu. Pokrájané avokádo, limetky a grapefruit zmiešajte v mise, osoľte a okoreňte. Limetkovú, grapefruitovú šťavu a olej zmiešajte. Šťavou prelejte lososové filety. Pridajte pokrájanú papričku a cibuľku. Lososa nechajte v náleve postáť cca 5 minút. Zmäknutého lososa vyberte a opatrne zmiešajte s ovocím, rukolou a koriandrom.

1 porcia obsahuje cca: 50 kcal, 23 g bielkovín, 47 g sacharidov, 30 g tuku.