Veľká cena mesta Humenné (SAKFST)

l foto: RUDOLF BAZELIDES

Na prvom ročníku Veľkej ceny mesta Humenné sa v sobotu 1. októbra 2011 rozhodovalo o zložení reprezentácie Slovenska na nadchádzajúce MS žien IFBB (14.–17. 10.) v srbskom Novom Sade. Z reprezentantiek sa na pódiu objavili iba tie, ktoré sa rozhodli uchádzať sa o účasť na tomto šampionáte.

Vo všetkých súťažných kategóriách, ktoré obsadili, tak triumfovali skúsené členky reprezentačného kádra: v bikini fitness Nikola Weiterová, v kulturistike žien Jana Purdjaková, vo fitness do 163 cm Dominika Multáňová a v bodyfitness Silvia Pavlisková (do 163 cm) a Adela Ondrejovičová (nad 163 cm).

Okrem nich nastúpi na MS v A-tíme aj Jana Majerníková (2. v bikini fitness), možnosť reprezentovať v slovenskom B-družstve dostali Tatiana Hubková (2.), Beáta Karásková (3., obe bodyfitness nad 163 cm) a Marína Hámová (3. v bikini fitness).

V kategórii fitness nad 163 cm získala prvenstvo Mária Malíková.

Pôvodne sa malo súťažiť aj v kategórii fitness mužov, no keďže do Humenného prišli iba dvaja súťažiaci, vystúpili iba exhibične…

Na pódiu sa predstavil aj úspešný finalista tohtoročnej Olympia 202 Showdown Jaroslav Horváth, ktorý si za svoje exhibičné vystúpenie vyslúžil od nadšeného obecenstva ovácie v stoji.

Reportáž zo súťaže prinesie časopis MUSCLE&FITNESS.

VÝSLEDKY

jaro3.jpg  

Exhibícia Jaroslava Horvátha.